Seizoen 2020-2021

Klik op onderstaande foto om naar het betreffende fotoalbum te gaan.

Peter Tuerlings 60 jaar

Corona-toetjes

 

We missen allemaal het muziekmaken, het samenzijn tijdens onze repetities en optredens.

Toch weten de meeste Buntstekers zich goed te vermaken met hun favoriete bezigheden, in afwachting naar betere tijden.

Hieronder enkele Corona-toetjes met ieder zijn eigen bezigheid.

Andre: Lekker eten, fietsen en binnenzitten.

Bart: Met Corona een nieuwe hobby. Bonsai boompjes verzorgen. Naar het Bonsaischooltje geweest en nu maak ik ze ook zelf. Wordt ik helemaal Zen van.

Hans: Omdat mijn andere hobby, het bespelen van de bekkens bij de Buntstekers niet kon door gaan door het Corona virus, ben ik maar weer gaan oefenen op mijn saxofoon. En omdat mijn zoon een klusser nodig heeft ben ik ook maar weer gaan tegelen, voegen en aan het schilderen.

John: Frituren is altijd mijn grootste hobby geweest. Nu met Corona ben ik me er verder in gaan verdiepen en kan ik al 20 frikadellen achter elkaar opeten, zonder er ziek van te worden.

Jos: Zo in de corona-tijd ligt de bariton inderdaad vaak in de koffer en is er maar een enkele keer het stof uitgeblazen, zo moet ik bekennen. Na de nodige plichtplegingen (meestal slechts in huiselijke kring) en meligheden (je moet wát in die huiselijke kring…) zijn we na gaan denken over een overkapping in de achtertuin. De vijver is inmiddels afgebroken. Al met al wel gelegenheid om iets aan de corona-kilo’s te doen; het luie zweet begint al te stromen……………………

Monique: Door Corona volop aan het handwerken. Breien, borduren en haken. Met een 2e kleinkind op komst is er weer voldoende werk voorhanden.

Peter: Lekker voor de tv Netflix kijken.

Piet: Dagelijks een wandeling maken met Ria.

Annemieke: Spelen in de sneeuw en lekker oppassen op de kleinkinderen.

Fons: Volop aan het verbouwen. De Corona kilootjes vallen er zo wel vanaf.

 

Henk: Al aan het thuiswerken van een week na carnaval (wie weet nog wat dat is?) 2020. Daarnaast heel veel klussen doen in huis. We zijn nu bezig met de laatste en grote klus: tuin. Tuinkamer geplaatst, nieuwe tegels, gras, verlichting en noem maar op.

 

Joost: Bij gebrek aan gelegenheid om samen te musiceren tijdens deze Corona pandemie doe ik nu samen met mijn vader aan synchroon duimen draaien. Op deze manier houd ik mijn ritme gevoel op peil

Maud: Lekker met Milan op de bank Corona-ijsjes eten.

 

 

 

 

Natascha en Arno: Lekker veel wandelen samen.

 

 

Peter: Als ik niet zelf aan het fietsen ben kijk ik fietsen op tv.

 

Piet: Op de fiets.