Carnaval 2015

Klik op onderstaande foto's om naar het betreffende fotoalbum te gaan.

Vrijdag 13 februari 2015:
En ja hoor, het begin is weer gemaakt. Een heel jaar hebben we er weer naar uit gekeken en nu is het dan eindelijk weer zo ver. De kop is er weer af.... En we hebben er weer van genoten. Beginnen bij de Kaauw Errepels. Daar wachtte ons een grote verrassing. Iedereen kreeg een kedooke. En de dames vol verwachting nu ‘ Fifty Shades of Grey’ zo immens populair is. Wat ze er verder mee gaan doen willen we niet weten, maar het is in ieder geval om op te blazen, bij onze uitvoering van Kolonel Boogie, nu beter bekend als ‘ Onno, mag ik jouw Toyboy zijn....?’. En dat hakte er meteen goed in. Bij Nonsjelaant in Knollevretersgat ging het dak eraf en wisten we meteen wat de hit voor dit jaar gaat worden. Als laatste adres weer naar onze vrienden van de TaTaTa Verne Verne Verne Taverneplekkers. Daar was het weer als vanouds, waarbij zelfs de allereersten het allerlaatst vertrokken. Het was weer een mooie avond. Tot morgen. 

Zaterdag 14 februari 2015:
In de avond alweer vroeg aan de slag. Als laatste gast bij onze vrienden van “Zuutjes Aon” werd het voor ons toch nog “Errug Sjouwe”. Maar ook dat lukte weer aardig en het begin was weer gemaakt. Overal was het al goed druk. “Het is hier binnen beter dan buiten” ging niet overal op. Maar ook dat is Carnaval: alle kroegen waren al bomvol nog voordat De Buntstekers aanwezig waren. Op bezoek bij de Frutschuppers, Housebent Koppent, Kazernehof, de Laaileuters en als afsluiting bij de Tunnukus. Daar was het DE ontmoetingsplaats voor vele oude bekenden en zijn we tot in de late uurtjes doorgezakt.  

Zondag 15 februari 2015:
Op deze dag alweer vroeg uit de veren. Op de koffie bij onze voorzitter. Een heerlijke kop soep mag daarbij weer niet ontbreken. Dat alles tijdens de nostalgische klanken uit de jukebox. Want daar moeten de Buntstekers het dit jaar weer van hebben. Ouderwetse muziek, geheel in het jasje van de Buntstekers uitgevoerd. Tijdens de Opstoet viel er dit jaar niet veel eer te behalen. Het was geweldig, mooi, gezellig en lekker in de zon. Maar door de vele muziek die al langskwam was er niet veel ruimte voor onze eigen klanken. Maar dat werd weer helemaal goedgemaakt tijdens het bezoek aan So What bij Karel..... Allemaal lekker ‘hangen’ op voor iedereen bekende nummers.  En deze keer heeft heel Brabant ervan kunnen genieten door de aanwezigheid van onze provinciale omroep. Het ultieme genot voor deze dag: lekker plassen naast 013.

Maandag 16 februari 2015:
Deze dag is de grote Inschrijfdag. Op bezoek bij De Hazelaar, Zonnehof, St. Jozefzorg en Het Laar. Naast het verzorgen van een mooi stukje muziek was er ruimte voor het vrijblijvend opvragen van bewonersinformatie. Een enkeling heeft zich bijna ingeschreven. Diverse folders mogen opnieuw worden aangevuld. Een fijne gedachte om ook hier in de toekomst bekende muziekanten tegen te mogen komen... Op tijd weer naar de stad waar een heerlijk diner op ons stond te wachten. Hierbij werden Joost, Fons en Annemieke even in de bloemetjes gezet voor hun goede zorgen, ook weer tijdens deze carnaval. ‘s Avonds nog op bezoek bij enkele kroegen en uiteindelijk kwamen we weer bij Karel terecht. Dat ligt ons daar wel.......

Dinsdag 17 februari 2015:
Net zoals het vorig jaar werd er dit jaar weer gedweild met de Taverneplekkers. Na een lekker bakkie koffie werd er op tijd vertrokken vanaf hun residentie. Diverse Tilburgse verenigingen werden bezocht en zelfs een in Ballefruttersgat. Na afloop werd er snel verder gegaan met het eigen programma met een bezoek aan de Frutbloazen, ditmaal in Karel. Daar waren de Buntstekers inmiddels een graag geziene gast. Het eten was ook dit keer weer perfect geregeld door Joost. Alles op tijd klaar, waardoor het avondprogramma ook weer tijdig kon beginnen. Na Ut Sebiet werd er nog tot in de kleine uurtjes nagepraat in Huize Vromans, onder het genot van de nodige consumpties en niet te vergeten lekker haring. Carnaval 2015 zit er weer op....... Een klein jaartje wachten weer....