Home

Nieuwsbrief april 2022

9 April 2022: Vanaf vandaag is de eerste nieuwsbrief van 2022 weer voor iedereen beschikbaar. Hij is te vinden op onze Nieuwsbrief pagina. Wij wensen u weer veel leesplezier.

Trapondersteuning........

27 maart 2022: Hiermee heeft onze ere-voorzitter Peter Tuerlings vandaag tijdens D'n Opstoet alle haalbare prijzen in de wacht gesleept. Hij heeft er lang op moeten wachten om weer mee te mogen doen, maar het resultaat is er naar: De Grôtste Zot, Eerste prijs bij de Eenlingen en de Publieksprijs.
Peter nogmaals van harte gefeliciteerd met het door jou behaalde resultaat. Als Buntsteker zijn we natuurlijk wel weer erg trots op je....

Vacaturebank

Ook De Buntstekers zijn helaas niet geheel ongeschonden de Corona-pandemie door gekomen. Een aantal leden zijn door omstandigheden of ziekte gestopt, en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe muzikanten.

Wij zijn het gehele jaar door muzikaal actief. Hierop passen wij ons repertoire dan ook regelmatig aan, passend bij de periode van het jaar: Carnaval, Sint Nicolaas, Kerst en overige optredens zoals de Wijnfeesten in Duitsland.

Wij zijn op zoek naar diverse muzikanten, maar vooral voor onze zwaar koper sectie (Trombone, Saxofoon, Bariton en Sousafoon). Speel jij een ander instrument, dan kun je uiteraard ook reageren en ben je van harte welkom.

Is jouw orkest gestopt, of lijkt het je gewoon leuk om je bij ons aan te sluiten, wacht dan niet af en meld je aan of maak een afspraak om een paar keer vrijblijvend mee te komen repeteren op onze vaste repetitieavond, vrijdagavond tussen 20.00-22.30 uur.

Ook om zo maar een keer te komen kijken op een van onze repetities, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Denk jij dat je past in een clubje mensen dat gezelligheid en muziek combineert, meld je dan aan bij ons secretariaat via info@buntstekers.nl

Twijfel niet en wacht niet af, maar meld je aan.