Home

Podcast

5 juli 2024: Ter ere van het 45 jarig bestaan van muziekvereniging De Buntstekers zijn er 4 Podcast afleveringen gemaakt met ieder een eigen thema. De laatste aflevering gaat over de Jubilea. Beluister hem hier.

Carnaval 2024

18 februari 2024: Carnaval 2024, het zit er weer op. Het was weer een geweldig feest met vele bezoekjes en hoogtepunten. Kruikenstad en omstreken, de Buntstekers hebben zichzelf weer eens flink op de kaart gezet. Hier vind u de carnavalspagina met linkjes naar de fotoalbums.

 

Jubileum Concert

19 april 2023: Een tijdje terug zag u André en Piet al voor het Jan van Besouw in Goirle staan. Nu is het moment daar om bekend te maken wat we gaan organiseren.

Op zaterdag 14 september 2024 !! (ja we zijn er op tijd bij) gaan we een theatershow organiseren ter ere van ons 45 jarig jubileum in de prachtige zaal van het Jan van Besouw.
Noteer 14 september 2024 alvast in uw agenda en wil je zeker zijn van een plekje in de luxe rode stoeltjes dan kunnen er kaarten gereserveerd worden via jubileumconcert@buntstekers.nl. De toegang is gratis.

Houd onze Facebook/Instagram pagina's en website de komende maanden in de gaten, want we komen nog regelmatig met leuke nieuwtjes.