Home

Avondvierdaagse Goirle

16 juni 2022: Deze avond hebben we eindelijk weer onze muziek ten gehore kunnen brengen tijdens de Avondvierdaagse in Goirle. Het kan en het mag weer. Een goede voorbode voor de nog komende optredens zoals het Zomer Carnaval tijdens de Tilburgse Kermis en wat later, de Ten Miles. Genieten weer......

G Voetbal Amarant

4 juni 2022: Gisteren was het weer zover. Ons jaarlijkse optreden bij het G-Voetbal bij Amarant. Na een Corona-afwezigheid waren we gelukkig nu weer van de partij. Lekker weer en eindelijk weer eens blije mensen.

Vacaturebank

Ook De Buntstekers zijn helaas niet geheel ongeschonden de Corona-pandemie door gekomen. Een aantal leden zijn door omstandigheden of ziekte gestopt, en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe muzikanten.

Wij zijn het gehele jaar door muzikaal actief. Hierop passen wij ons repertoire dan ook regelmatig aan, passend bij de periode van het jaar: Carnaval, Sint Nicolaas, Kerst en overige optredens zoals de Wijnfeesten in Duitsland.

Wij zijn op zoek naar diverse muzikanten, maar vooral voor onze zwaar koper sectie (Trombone, Saxofoon, Bariton en Sousafoon). Speel jij een ander instrument, dan kun je uiteraard ook reageren en ben je van harte welkom.

Is jouw orkest gestopt, of lijkt het je gewoon leuk om je bij ons aan te sluiten, wacht dan niet af en meld je aan of maak een afspraak om een paar keer vrijblijvend mee te komen repeteren op onze vaste repetitieavond, vrijdagavond tussen 20.00-22.30 uur.

Ook om zo maar een keer te komen kijken op een van onze repetities, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Denk jij dat je past in een clubje mensen dat gezelligheid en muziek combineert, meld je dan aan bij ons secretariaat via info@buntstekers.nl

Twijfel niet en wacht niet af, maar meld je aan.