Home

Carnaval 2023

17 januari 2023: Na 2 moeilijke jaren van afwezigheid zijn de Buntstekers er weer klaar voor: Carnaval 2023. We moeten natuurlijk wel weer even wennen. Volle zalen, vroeg op, laat naar bed, veel bier, schrobbelér, zware en lichte cola. Maar we gaan er weer voor. Binnenkort kunt u hier ons carnavalsprogramma vinden.

 

Vacaturebank

Ook De Buntstekers zijn helaas niet geheel ongeschonden de Corona-pandemie door gekomen. Een aantal leden zijn door omstandigheden of ziekte gestopt, en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe muzikanten.
Het hele jaar door zijn wij muzikaal actief. Hierop passen wij ons repertoire dan ook regelmatig aan, passend bij de periode van het jaar: Carnaval, Sint Nicolaas, Kerst en  overige optredens zoals de Wijnfeesten in Duitsland.
Wij zijn op zoek naar diverse muzikanten, vooral op saxofoon en bariton. Speel jij een ander instrument, dan kun je uiteraard ook reageren en ben je eveneens van harte  welkom.
Is jouw orkest gestopt, of lijkt het je gewoon leuk om je bij ons aan te sluiten, wacht dan niet af en meld je aan of maak een afspraak om een paar keer geheel vrijblijvend mee te komen repeteren op onze vaste repetitieavond, vrijdagavond tussen
20.00-22.00 uur in de sportkantine van OVC’26 aan de Matterhornstraat 3 in Tilburg-Zuid.
Ook om zo maar een keer te komen kijken op een van onze repetities, ben je uiteraard ook van harte welkom.
Denk jij dat je past in een clubje mensen dat gezelligheid en muziek combineert, meld je  dan aan bij ons secretariaat via info@buntstekers.nl.
Twijfel niet en wacht niet af, maar meld je aan.