Home

Jubileumuitje 45 jaar

31 oktober 2023: Afgelopen weekend hebben de Buntstekers het jubileumseizoen afgetrapt met een gezellig uitje. Vrijdagmiddag werd er vertrokken naar Purmer voor een verblijf van drie dagen in Boerderij Leeuwendaal. Het waren drie geweldige dagen met op zaterdag een bezoek aan Marken en Volendam. Zondag klompen passen in Katwoude en Edam. Op de terugreis ter afsluiting een overheerlijk diner. Het was weer een geweldig feest. Klik hier voor de foto's.

 

Podcast

27 oktober 2023: Ter ere van het 45 jarig bestaan van muziekvereniging De Buntstekers zijn er 4 Podcast afleveringen gemaakt met ieder een eigen thema. Aflevering 1 gaat over de historie van de vereniging en de concerten. Beluister hem hier.

 

Jubileum Concert

19 april 2023: Een tijdje terug zag u André en Piet al voor het Jan van Besouw in Goirle staan. Nu is het moment daar om bekend te maken wat we gaan organiseren.

Op zaterdag 14 september 2024 !! (ja we zijn er op tijd bij) gaan we een theatershow organiseren ter ere van ons 45 jarig jubileum in de prachtige zaal van het Jan van Besouw.
Noteer 14 september 2024 alvast in uw agenda en wil je zeker zijn van een plekje in de luxe rode stoeltjes dan kunnen er kaarten gereserveerd worden via jubileumconcert@buntstekers.nl. De toegang is gratis.

Houd onze Facebook/Instagram pagina's en website de komende maanden in de gaten, want we komen nog regelmatig met leuke nieuwtjes.