Home

Carnaval Video's

22 februari 2023: Ook zijn een aantal videobestanden beschikbaar. Deze zijn hier te vinden........

Carnaval 2023

21 februari 2023: Inmiddels zit het er weer op, maar wat is het toch weer een mooi feest geweest. Diverse locaties hebben we weer bezocht en we hebben allemaal weer ontzettend genoten. Een korte impressie kunt u hier terugvinden op onze carnavalspagina 2023. Veel leesplezier.

 

Vacaturebank

Ook De Buntstekers zijn helaas niet geheel ongeschonden de Corona-pandemie door gekomen. Een aantal leden zijn door omstandigheden of ziekte gestopt, en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe muzikanten.
Het hele jaar door zijn wij muzikaal actief. Hierop passen wij ons repertoire dan ook regelmatig aan, passend bij de periode van het jaar: Carnaval, Sint Nicolaas, Kerst en  overige optredens zoals de Wijnfeesten in Duitsland.
Wij zijn op zoek naar diverse muzikanten, vooral op saxofoon en bariton. Speel jij een ander instrument, dan kun je uiteraard ook reageren en ben je eveneens van harte  welkom.
Is jouw orkest gestopt, of lijkt het je gewoon leuk om je bij ons aan te sluiten, wacht dan niet af en meld je aan of maak een afspraak om een paar keer geheel vrijblijvend mee te komen repeteren op onze vaste repetitieavond, vrijdagavond tussen
20.00-22.00 uur in de sportkantine van OVC’26 aan de Matterhornstraat 3 in Tilburg-Zuid.
Ook om zo maar een keer te komen kijken op een van onze repetities, ben je uiteraard ook van harte welkom.
Denk jij dat je past in een clubje mensen dat gezelligheid en muziek combineert, meld je  dan aan bij ons secretariaat via info@buntstekers.nl.
Twijfel niet en wacht niet af, maar meld je aan.