Carnaval 2021

Vrijdag 12 februari 2021:
Op Carnavalsvrijdag, de eigenlijke start van Carnaval organiseerden de Buntstekers een Pub-Quiz voor al onze leden.
Wij wilden ondanks het niet doorgaan van Carnaval 2021 toch wel iets doen om de betrokkenheid van onze leden bij de vereniging enigszins in stand te houden.

Een enkeling vond het digitale tijdperk boven zijn pet gaan, en liet derhalve verstek gaan.

Met een heerlijke traktatie erbij (Progres-gebakje, mini-worstenbroodje en een truffel), aangeboden door Zalige Zoetigheden ging de door Wendy en Peter Musters georganiseerde quiz uiteindelijk (na her en der wat inlogproblemen opgelost te hebben) om 21.00 uur van start.

 

 

 

 

 

 

Gedurende een paar uurtjes werd er gezwoegd op 60 vragen (o.m. met het raden van logo’s, muziekvragen in de breedste zin van het woord, en vragen over onze vereniging), onderbroken met een plaspauze waarin onze bekendste hits nogmaals werden afgespeeld via Youtube.

En de winnaars waren:
1e plaats Piet van Gorp (tegoedbon van Café Bet Kolen van € 25,-)
2e plaats Bart van den Braak (tegoedbon van Café Bet Kolen van € 20,-)
3e plaats Monique van den Braak (6 consumpties van Café Bet Kolen + Notitieblokje)
Poedelprijs John Musters (3 consumpties van Café Bet Kolen + Notitieblokje)

Ook de quizmaster/mede-organisator Wendy van Vessem-Musters had namens het Bestuur nog een bloemetje gekregen als bedankje voor het vele werk dat zij er mee gehad heeft.

Het was al met al een zeer gezellig en geslaagd evenement en het Bestuur bedankt dan ook alle mensen die zich hebben ingespannen om deze avond tot een succes te maken.
De prijzen werden aangeschaft bij Café Bet Kolen en kunnen aldaar besteed worden.

 

Zondag 14 februari 2021:
Met dank aan 'Tis Vur Mekoar was het toch mogelijk voor De Buntstekers om aan de jaarlijkse Opstoet deel te nemen. Het werd een onvergetelijke middag.
Met dank aan onze eigen leden die dit weer hebben mogelijk gemaakt.