Carnaval 2010

Klik op onderstaande foto's om naar het betreffende fotoalbum te gaan.

Vrijdag 12-02-2010: 
Koud, sneeuw, glad. Wat een ellende maar daar laten De Buntstekers zich niet door weerhouden. We zijn er weer aan begonnen. Heerlijk!!!! Met zijn allen door de kou de stad door. Je zou zeggen dat iedereen er weer even in moet komen. Maar niets is minder waar. We hebben ons weer vrolijk op een verantwoorde manier misdragen. We konden niet van elkaars neuzen en duimen afblijven. Dat gaat nog wat worden de komende dagen!!!!

Zaterdag 13-02-2010: 
In de vroege ochtend Prins Corné d’n Irste opgehaald. Geen sneeuw hield ons tegen. Vanuit de residentie in optocht (door de kou, ook geen probleem) naar het gemeentehuis waar we door de Burgemeester van Goirle werden onthaald. Na alle plichtplegingen ook nog de Ballefrutter op zijn sokkel gezet. ‘s-Avonds een bezoek gebracht aan onze vrienden van Zuutjes Aon. Een geweldig feest. Daarna snel weer naar Goirle om Prins Corné en zijn gevolg door Goirle te begeleiden. Deze dag zijn wij er echter wel achter gekomen dat wij vanaf vandaag onze eigen “ Golo’s” hebben. Een vreemde gewaarwording maar wel erg leuk. Ook bij De Buntstekers heeft de jeugd de toekomst (en een grote mond).

Zondag 14-02-2010: 
Al weer vroeg op. Om 10:00 uur de Carnavalsmis in Ballefruttersgat met aansluitend een kopje koffie in de residentie van Prins Corné d’n Irste. Het avondprogramma werd in geluid met de huldiging als Ere-Lid van De Buntstekers van Jos Musters. Dit alles onder het genot van een heerlijk diner in onze thuishaven Bet Kolen. Hoogtepunt van de avond was het bezoek aan onze vrienden de Taverneplekkers. Hier werd officieel onder notarieel toezicht van onze Ad een proclamatie getekend waarbij beide verenigingen het bezoek van De Buntstekers hebben vastgelegd. De avond werd afgesloten bij Café Hoegaarden waar, onder het genot van een laatste drankje, kon worden teruggekeken op een supergeslaagde carnavalszondag. Op naar de maandag!

Maandag 15-02-2010: 
Vandaag konden we even uitslapen. Hebben we dan ook maar gedaan. In de middag naar het Trappistenklooster om het eerste geluid van de dag weer te produceren. Daarna naar het Kaajbaandefestival op de Korte Heuvel. Hier gaven onze zangers Marc en Roy, zo zat as un pinneke maar toch kaaj goed, hun vocale ondersteuning. Die smoes gaat dus niet meer op mannen!!!. Bij Ad hebben we daarna van een overheerlijk diner genoten. Goei Soepke Jongen! Bedankt maar weer. Na het droppen van de Golo’s in de avond met onze vrienden uit Ballefruttersgat weer door Goirle getrokken. Het was weer een mooie dag. Morgen komt dan toch echt het Sebiet:-(

Dinsdag 16-02-2010: 
Vandaag de laatste dag. Gestart bij het Midi theater. Hier moest iedereen nog echt op gang komen. Daarna een bezoek aan Café Philip. Hier was het al weer aardig druk aan het worden. Muziekaal hoogtepunt was de uitvoering van het allereerste (Begaoie) en het laatst winnende Blèrconcoursnummer (Ut Kriezusliekuh) van De Buntstekers. Op de Heuvel hebben we Ut Sebiet gezongen waarna we tot in de laatste uurtjes zijn doorgezakt bij Joost en Annemieke thuis. We kunnen terugkijken op de meest geslaagde carnaval van de afgelopen jaren. Allemaal bedankt voor deze geweldige dagen. Op naar volgend jaar!