Carnaval 2016

Klik op onderstaande foto's om naar het betreffende fotoalbum te gaan.

Vrijdag 5 februari 2016:
Carnaval 2016: lang naar uitgekeken en het begin is weer gemaakt. In Berkel bij Nonsjelaant. Daar wachtte een ieder een grote verrassing. Onze dames waren geheel in het nieuw. Vele uurtjes werk hadden als resultaat een schitterende outfit, De Buntstekers waardig. Snel naar de Kaauw Errepels waar onze vrienden van 3xRoaje al op ons stonden te wachten.
Hoogtepunt van deze avond ons bezoek aan de Tatataverneverneverne.......Taverneplekkers....... Daar heeft de jury van de Miss Kruikenstad verkiezing al onze vier schoonheden uitgeroepen tot winnaar van deze omstreden Miss-verkiezing. Mogen wij aan u voorstellen: Miss Etam, MissPoes, MissCommunicatie en MissLeiding.........

Zaterdag 6 februari 2016:
Deze avond een frisse start in Knollevretersgat bij de Bullukus. Daar waren ze erg blij om ons daar eens te zien. Miss Kruikenstad over de grenzen. Maar dan ook heel snel weer terug naar Kruikenstad....... Naar Kazernehof om precies te zijn. Met daar de oude Missen van weleer: MissVormd, MissLukt en MissPlaatst. Onze MissCommunicatie had het er maar druk mee. En MissLeiding kon hier de leiding weer in handen nemen. Want Miss Etam deed weer vele ideeën op. En dat was weer niet voor de MissPoes. Laten we maar snel naar Hoegaarden gaan. Altijd gezellig daar, zeker met De Buntstekers. Het laatste adres van deze avond bij Karel. Net op tijd om de nodige Koppent te krijgen. Het was weer een mooie avond.

MissLukt 2016

Miss Piggy 2016

Miss Poets 2016

Miss Belgium 2016

Zondag 7 februari 2016:
Een dag om nooit te vergeten! Al vroeg op de koffie bij JosIneke@home.nl. Ons Ineke had weer goed verzorgd en ook Jos en Bart zetten hun beste beentje voor. Heerlijk om zo weer met zijn allen bijeen te zijn. Hadden we nog niet gedaan.........
Daarna aansluitend naar de stad voor D’n Opstoet. Dit jaar op een alternatieve wijze, zonder eigen muziek. Maar wel voor herhaling vatbaar. Ook hier weer met dank aan de catering. En wat hebben we genoten van onze ere-voorzitter. Met recht de Grotste Zot. Daarna snel naar de Heuvel voor een eerste eigen inhuldiging van Peter. Omroep Brabant stond ons al op te wachten voor een geweldig optreden bij Karel.
Ook vandaag zijn we weer op zoek gegaan naar winnaars van onze Miss Kruikenstad verkiezing. Zie hieronder enkele winnaars:

Maandag 8 februari 2016:
Door weer en wind werd het natuurgeweld getrotseerd om tijdig bij het eerste adres voor vandaag aanwezig te kunnen zijn. Bij de Bierschaope stond de tent nog net overeind. Daar werden we tijdig gevraagd te stoppen met ons optreden omdat we het dak er bijna vanaf bliezen. Dus op naar St. Josefzorg. Miss Poets werd daar nog even in het zonnetje gezet nadat de Buntstekers iedereen weer hadden vervoerd met hun muzikale klanken. Ook bij Zonnehof kon er weer een miss worden gehuldigd: MissVerstand.
Laatste adres van de middag bij het Laar. Ook daar werd weer volop door de bewoners meegezongen en gedanst. Een eerbetoon aan MissKraom viel ook hier in goede aarde.
Na een heerlijk diner op naar de Vèèrekesstaawers, de Kerkuilen en Café Karel. Hoogtepunt van deze avond ons bezoek aan de Tunnukus waar na een stukje heerlijke muziek de maandag kon worden afgesloten.

Dinsdag 9 februari 2016:
Alweer de laatste avond. Een warm welkom bij de Berggeiten waar alle verloren voorwerpen ineens weer boven water kwamen. Enkele nummertjes later op weg naar de Buskus. Ook hier werd er weer een geweldig stukje muziek weggegeven. Ten slotte naar 3xRaoje waar ons geduld wel even op de proef werd gesteld. Ondanks het uitlopen van de tijd wilden ze daar toch onze muziek horen en hebben we de trouwe aanhang met de laatste klanken van Carnaval 2016 beloond. Te laat voor Ut Sebiet, mooi op tijd voor de chips, gehaktballen, roggebrood met spek en zult en niet te vergeten de nodige haring bij Huize Vromans. Daar werd nog tot in de late uurtjes nagetafeld over een wel hele fijne carnaval........