Carnaval 2019

Klik op onderstaande foto's om naar het betreffende fotoalbum te gaan.

Vrijdag 1 maart 2019:
De kop is er af. Een frisse start gemaakt in Pierewaaiersrijk. Dit jaar met een verfrissend repertoire waarbij met een aantal nummers een slimme link naar Willem II kon worden gemaakt: My Little Lady, Bella Ciao en natuurlijk het Clublied. En met groot succes tot veel plezier onder de toehoorders. Na dit bezoek op naar de Piepertjes waar een warm welkom was voorbereid. Het dak ging eraf en de aanbouw stond te schudden onder de klanken van Brandende Pippi..... Als afsluiting van de avond terug naar Kruikenstad. Al met al een zeer geslaagde eerste avond.

Zaterdag 2 maart 2019:
Beginnen in Knollevretersgat bij de Bullekus. Iemand moet de eerste zijn en daarom stonden de Buntstekers al om 20:00 uur op het programma. Maar dat kon de pret niet drukken: binnen de kortste keren stond heel de tent vol. Altijd leuk daar...... Daarna weer terug naar Kruikestad naar Lasminka. Een drukte van belang, waarschijnlijk omdat het programma al erg lang bekend was en de Buntstekers op het programma stonden...... Tenslotte naar onze vrienden van de Berggeiten. Vooral daar werd ons Willem II repertoire goed ontvangen.

Zondag 3 maart 2019:
Overdag genieten van de optocht met als grote winnaar van de Publieksprijs, onze ere-voorzitter Peter Tuerlings. Daarna naar de Gallery voor een exclusieve opname bij Omroep Brabant. Dat ging daar nog eens even lekker. Voor de interne verzorging was het a-la-carte bij de familie van Renswouw. Huisgemaakte soepen, worst en ballen. Goed voor een goede bodem om de avond weer door te komen. De Kruistrappers, de Tunnukus en de Naagers. En daarna weer lekker het mandje in..........

Maandag 4 maart 2019:
Alweer de 4e dag van dit mooie feest. Beginnen bij de Vattebieren bij Bet Kolen. Dit bezoek mocht niet ontbreken omdat De Buntstekers sinds jaar en dag repeteren in deze residentie: Bet Kolen. Vandaar uit snel naar de Kruikenstadse binnenstad. Daar werden we hartelijk ontvangen door de Verrekesstaawers. Wel even proppen, maar met het mondstuk er wat dieper in, past het net. De Lijntrekkers en de Fenpruuvers. Het was weer een mooie avond.

Dinsdag 5 maart 2019:
In de middag het begin bij Koningsvoorde. Lekker om er weer in te komen onder het genot van een bakje koffie. Daarna snel naar Udenhout waar tot onze grote verrassing onze Udenhoutse Moezelvrienden al op ons zaten te wacht. Dus ook daar zat de sfeer er al goed in. In Helvoirt naar een kappellenfestival en naast goede muziek hebben ze daar ook lekker eten, De Alpenzusjes zaten ons daar al op te wachten, die konden ook wel wat te eten gebruiken. ‘s Avonds naar de Buskus en Kazernehof. Officiële afsluiting weer bij  fam. Vromans.