Carnaval 2014

Klik op onderstaande foto's om naar het betreffende fotoalbum te gaan.

Vrijdag 28 februari 2014:
Het grote feest is weer begonnen. Een jaar lang hebben we er weer naar uitgekeken en vanavond mocht het weer: Carnaval 2014. Alle begin is moeilijk, maar het ging ons goed af. De aftrap bij Café Karel, waar het ontvangst weer geweldig was. Bart en consorten waren helaas te laat aanwezig, maar waren muziekaal genoeg om in het midden in te vallen. Ze waren nog nuchter, vandaar. Daarna naar Hoegaarden. Op het vertrouwde podium wist iedereen zijn plekje weer te vinden en begon het feest opnieuw. Met dank aan de aanhang van Jos die ons volop kwam steunen. De kop is er weer af....

Zaterdag 1 maart 2014:
Vandaag werd er al vroeg in de avond begonnen. Eerst naar de Frutschuppers. Daar was het een drukte van jewelste. Maar even wachten kon geen kwaad. Daarna naar Zuutjes Aon. Een bezoekje daar mag niet ontbreken. Deze avond was er een speciale gast bij de Buntstekers aanwezig: Boy Donders, Fleurist van het Zuiden. De broer van.... Ter promotie van zijn gepimpte tuinpakken kon een samenwerking met de Buntstekers geen kwaad. De speciaal door hem ontworpen onderscheidingen werden gretig in ontvangst genomen. Zeker bij de Görkese Turken... Hier werd een bekende in de raad, Mark,  zoon van onze ere-voorzitter, onderworpen aan een algehele makeover tot grote hilariteit van alle aanwezigen. De komende dagen zal Boy vast nog van zich laten horen.
Na de Turken naar café Karel en Hoegaarden. Op het laatste adres werd de muzikale avond afgesloten. Het was weer leuk. Klaar voor een goede nachtrust om morgen weer fit aan een nieuwe dag te beginnen.

Zondag 2 maart 2014:
De zondag werd al goed begonnen. Om 11:00 uur werden de Buntstekers ontvangen op Residentie Van Griensven. Daar stond de koffie al klaar en onder het genot van een borreltje kon er worden nagepraat over de voorgaande dagen. Na de soep was iedereen er weer klaar voor. Op naar Tilburg..... Daar kon d’n Opstoet elk moment beginnen. Het was voortreffelijk weer, ook in de schaduw. Genietend van al wat carnavalesk Kruikenstad te bieden had werd er onder de nodige consumpties  ons repertoire ten gehore gebracht. Een heerlijke middag, lekker langs de kant in ons eigen Kruikenstad.

Maandag 3 maart 2014:
Maandag, een drukke dag met in de middag naar De Maastappels en onze vrienden van de Veerse Plekkers. Daar werden we enthousiast ontvangen en vonden onze onderscheidingen gretig aftrek. En natuurlijk een perfect publiek. Ook Zonnehof en ‘t Laar werd niet vergeten Samen met Boy Donders werden de bewoners verleid tot de aanschaf van een gepimpt tuinpak. Na deze bezoeken een welverdiende pauze. En wel in een van de eetgelegen-heden hartje Tilburg. Perfect voorbereid door Joost, alles tot in de puntjes verzorgt. Na het eten opnieuw op pad. Eerst naar de Berggeiten en de Schèèle Praaije. Dit alles ter voorbereiding op ons bezoek aan de Taverne PLekkers. Onze Vrienden voor het Leven werden opnieuw verrast door een spectaculair optreden van de Buntstekers. Een voorbode voor de dweilmiddag op dinsdag. De afsluiting was bij de Tunnukus. Na het spelen van enkele nummers uit het repertoire zat het er weer op. Een prima locatie om na een drukke dag nog gezellig na te kletsen.

Dinsdag 4 maart 2014:
Dinsdag, de laatste dag alweer. Maar wel een heel speciale.... In de middag dweilen met de Taverneplekkers. Daar werden we gastvrij ontvangen en was er een strak dweilprogramma. Het weer werkte erg mee en de verzorging onderweg was uit de kunst. Diverse adressen van bevriende verenigingen werden aangedaan alwaar de Taverneplekkers op de klanken van de Buntstekers naar binnen werden geblazen. Kortom: een geweldige middag. Na de broodjes en soep het avondprogramma. Op tijd weer bij de Buskus en daarna naar 3xRaoje. Daar mengde Boy Donders zich weer tussen het gezelschap met een ware makeover voor de 2 Maria’s. Voor Ut Sebiet snel nog naar Hoegaarden en toen naar de Heuvel. Daar werd Carnaval 2014 afgesloten waarna er de nodige haringen klaar lagen bij Huize Vromans. Kortom weer een geweldige carnaval. Volgend jaar ‘gon ok wij wir Bombezjoere...’