De bandde_band.html
Foto’sfotos.html
Homehome.html
Gastenboekhttp://www.tboek.nl/gastenboek/buntstekers
Contactmailto:info@buntstekers.nl?subject=onderwerp%20e-mail
Het Koorhet_koor.html
Wie zen wijwie_zen_wij.html
Agendaagenda.html
Linkslinks.html

Zwaor Wèèrek

Bespeelt zijn trombone met veel gevoel. Zorgt er altijd voor dat de muziek voor de rest in orde is. Heeft een enorm aanpassingsvermogen zodat de schuiven een echte 3-eenheid vormen.

Speelt alle trombone-partijen. Tilburger in hart en nieren. Is een Sociale drinker. Probeert al jaren vegetariër te worden maar vindt het niks dat je dan geen vlees mag eten.

Frans van Dijck

Fons Hopmans

Frans Hendriks

Piet Drijvers

Ons lampje onder de leden. Een van de jongste leden waarbij zijn leeftijd er niet toe doet. Zijn voltage kent ongekend hoogten. Is overgestapt van bariton naar trombone omdat zijn armen te lang zijn. Speelt nu geen 30 maar 50 volt.

"Ik speel de bas!". Wil ondanks dat toch graag zeer serieus genomen worden. Wordt ook wel Rielse Piet genoemd. "Het is geel en gaat terug in de tijd? De Bus naar Riel....!"

Op CDop_cd.html
JoeTjoepjoetjoep.html

Weer terug op het oude nest. Behoorde ook ooit tot de “ Limonade-Jeppers”. Is dat ondertussen wel afgeleerd. Is erg trots op zijn bariton.

Jos van Griensven

Begaoienbegaoien.html
CarnavalCarnaval.html

Ruud van Beers

Bespeelt zijn bariton met ziel en zaligheid. Is altijd graag van de partij, ook als er geen is. Ze zien hem overal graag komen: “ He, daor hedde onzen Ruud wir aon........”.

Arno van Renswouw

“Du pain, du Vin, du Paturain”, daar is Arno niet vies van! Daarnaast kan hij mooi schuiven. Getrouwd met een van de Sexie saxen. La vie est Belle........Nu dat beest nog......

De stille kant van de familie Tuerlings. Weinig woorden, maar veel daden. Motto van zijn moeder: ‘ Laot onzen Henk mar schuive......’. En zo gezegd, zo gedaan.

Henk Tuerlings

Peter Nefs

De mobiele eenheid van de Buntstekers. Kent overal wel iemand. Ge kunt er nergens mee komen of hij wordt wel ergens over zijn bolleke geaaid.