De bandde_band.html
Foto’sfotos.html
Homehome.html
Gastenboekhttp://www.tboek.nl/gastenboek/buntstekers
Contactmailto:info@buntstekers.nl?subject=onderwerp%20e-mail
Het Koorhet_koor.html
Wie zen wijwie_zen_wij.html
Agendaagenda.html
Linkslinks.html
JoeTjoepjoetjoep.html
Begaoienbegaoien.html

Moezel 2012

Moezel 2012 Album John en Gina

Moezel 2012 Album Frans en Nel

Moezel 2012 Album Maud

Ook dit jaar zijn de Buntstekers weer naar het Moezelgebied geweest voor deelname aan de jaarlijkse Wijnfeesten. Zowel muzikaal als oraal werden deze feesten opgeluisterd met bezoeken aan enkele wijndorpen. Uiteraard werden alle activiteiten weer digitaal vastgelegd met dank aan onze reporters Gina, Maud en Nel. Fons en Rianne Hopmans hadden het allemaal weer goed geregeld. Super bedankt voor het klaren van deze klus weer. Een volgende keer hopen we dat zij dit weer zullen doen.

Zaterdag 22 september zijn we na een heerlijk ontbijt vertrokken naar Beilstein. In een heerlijk zonnetje op een prachtig pleintje hebben we muziek staan maken en genoten van het heerlijke terras. Daarna zijn we vertrokken naar Cochem. Een prachtige omgeving en een gezellige sfeer. Een super omgeving om de boel eens lekker op zijn kop te zetten en dat hebben we daar dan ook gedaan. Het diner hebben we gebruikt Neumagen-Dhron en hier hebben we muziekaal de avond op straat doorgebracht. Dit natuurlijk vergezeld door de nodige wijntjes en cola (als het ergens te krijgen was).

Op vrijdagmiddag 21 september vetrokken twee bussen vanaf Stappegoor naar Duitsland. Na onderweg een lekker vers gesmeerd broodje genuttigd te hebben ging de reis verder naar Kesten. Hier werden we onthaald door de plaatselijke VVV die het eerste wijntje voor ons hadden ingeschonken. In Kesten waren onze slaapadressen. Die avond hebben we in de stromende regen muziek gemaakt in Braunenberg. Zeiknat waren we maar het was super gezellig.

Zondag 23 september zijn we na weer een heerlijk ontbijt vertrokken naar Bernkastel. Weer was het lekker weer en konden we ongestoord muziek maken. Na Bernkastel naar Braunenberg. Hier was het heerlijk druk en gezellig. Hier hebben we nog heerlijk van het zonnetje en de wijn genoten. Aan het einde van de middag hebben we afscheid genomen en zijn we naar Osann-Monsel vertrokken om het diner te gebruiken. Na het eten vertrokken we terug naar Nederland.


Iedereen nogmaals bedankt voor de gezellige aanwezigheid, het maken van de foto’s en natuurlijk het organiseren van dit super weekend!!


De Buntstekers

De jeugd heeft de toekomst....... Ook bij de Buntstekers.