De bandde_band.html
Foto’sfotos.html
Homehome.html
Gastenboekhttp://www.tboek.nl/gastenboek/buntstekers
Contactmailto:info@buntstekers.nl?subject=onderwerp%20e-mail
Het Koorhet_koor.html
Wie zen wijwie_zen_wij.html
Agendaagenda.html
Linkslinks.html
JoeTjoepjoetjoep.html
Begaoienbegaoien.html

Moezel 2011

We zijn op vrijdagmiddag 15.00 uur vanuit Tilburg vertrokken, waarna we rond 19.30 uur door de burgemeester en de wijnkoningin van Kesten verwelkomd werden onder het genot van de eerste glaasjes "Mosecco".

Daarna kon iedereen even naar zijn pension om zich wat op te frissen, om vervolgens weer gezamenlijk naar Brauneberg te vertrekken om de plaatselijke bevolking aldaar de rest van de avond te laten genieten van onze eerste klanken tijdens hun "Straßenfest in der Nussbaumallee". Rond 24.00 bracht de bus ons weer terug naar Kesten zodat we van een welverdiende nachtrust konden gaan genieten.

De zaterdag zou een lange maar mooie en vooral zeer zonnige dag worden, met in de loop van de dag bezoeken aan, en optredens in Zell, Beilstein en Cochem.  Daarna vertrokken we rond 17.30 uur weer richting Zell, waar we van een Grieks koud en warm buffet konden gaan genieten. Aansluitend werd er in de Stadthalle van Zell een Holländische Abend georganiseerd met optredens van De Opscheppers, FIST, Peter Schepens en van De Buntstekers. Voordat wij aan ons optreden begonnen had Paul nog iets speciaals in petto. Ruud van Beers werd namelijk gehuldigd voor zijn 13½ jarig jubileum als lid van onze band. Eerder was er geen gelegenheid om Ruud voor deze mijlpaal te fêteren, aangezien hij een jaar niet meer aanwezig is geweest i.v.m. zijn omscholing. Jammer genoeg was er geen lokale bevolking op dit feest aanwezig, zodat we als orkesten weer voor elkaar stonden te spelen. Rond 23.30 uur werd iedereen weer keurig netjes door onze buschauffeur teruggebracht naar Kesten, waar iedereen behalve Ad en Ria Franken (zij hadden zichzelf buitengesloten) weer van een welverdiende nachtrust kon gaan genieten.

Op zondagochtend zijn we rond 10.00 uur in de mist vertrokken naar Bernkastel, waar alle orkesten om beurten een mini-concert gegeven hebben op het centrale plein aldaar onder een ontwakend zonnetje.


's Middags hebben we ook onder het genot van stalend weer nog een bezoek gebracht aan Neumagen-Dhron waar we er ook nog behoorlijk op los gespeeld, gezongen (Hans) en "gepompt" hebben.  Daar hebben we ook nog een aantal groepsfoto's  gemaakt, met alle muzikanten , maar ook met alle 150 personen die meegegaan werden. Vervolgens stond er nog het diner op het programma. Echter konden we niet met z'n allen op één adres terecht, zodat wij met onze bus terug moesten naar Bernkastel, waar iedereen heerlijk heeft kunnen genieten van het driegangenmenu. De overige 2 bussen kwamen nadat zij gegeten hadden ons weer opzoeken in Bernkastel, om gezamenlijk weer aan de terugreis te kunnen beginnen. Rond 00.15 uur waren we allemaal weer gezond en wel (maar sommigen wel met een verschrikkelijke kater) terug in Tilburg.

 

Tot slot willen wij iedereen nog van harte bedanken voor de gezelligheid. Fons en Rianne Hopmans in het bijzonder voor hun bijdrage aan dit weekend, (Fons als bus-coördinator en Rianne als boekhouder) want ik weet zeker dat er nog een aantal mensen van De Buntstekers nu nog steeds buikpijn over gehouden hebben
van het lachen om de vele moppentappers uit onze vereniging.

Hopelijk kunnen we dit weekend in ons programma houden voor de komende jaren, want het was in één woord

                                                                  G E W E L D I G !!!!!

Fotoalbum Frans en Nel

Fotoalbum John en Gina

Fotoalbum Hans